Twoje dane w aplikacji zostaną usunięte dopiero wtedy, gdy zakończysz stosunek pracy u pracodawcy.
Co mam zrobić jeżeli nie chcę korzystać z systemu eTeczka?
Czy ten artykuł był pomocny?
Twoje dane w aplikacji zostaną usunięte dopiero wtedy, gdy zakończysz stosunek pracy u pracodawcy.